Rucola pesto

Pesto di rucola

En god variant af den klassiske pesto med basilikum, rucolaen giver pestoen en kraftigere og mere markant smag. Rigtig god til en let sommerret med frisklavet pasta.

Pestoen tager ingen tid at lave og kan holde sig frisk i køleskabet i et par uger. Opbevar pestoen i et glas med låg og sørg for at der hele tiden er et godt lag olivenolie ovenpå pestoen, så den kan holde sig.

Rucola pesto
Forfatter: 
Type af ret: Salsa
Forberedelsestid: 
Samlet tilberedningstid: 

Antal personer: 4
 

Ingredienser
  • 1 fed hvidløg
  • 1 glas olivenolie
  • 50 gr revet Parmigiano Reggiano
  • 50 gr revet Pecorino
  • 50 gr pinjekerner
  • 100 gr Rucola
  • Salt

Instruktioner
  1. Skyl rucola-bladene og sørg for at de er dryppet godt af.
  2. Kom bladene i en blender sammen med pinjekerner, pillet fed hvidløg, revet parmesan, revet pecorino, salt og en smule olivenolie.
  3. Fortsæt med at blende ved høj volumen, samtisig med at der tilsættes olivenolie lidt efter lidt, indtil konsistensen er cremet og lind.
  4. Hæld pestoen på glas, fordel oliveonolie henover så pestoen er helt dækket og stil dne i køleskabet.

Der er lukket for kommentarer.